Perfekte HVAC-Ideer

Når det gjelder HVAC, vil du finne deg veldig varm eller veldig kald når den ikke gjøres riktig. Hva skal til for å sikre at enheten alltid er i god stand? Alt du trenger å gjøre er å lese denne artikkelen i sin helhet for å lære gode tips for å hjelpe deg med HVAC systemet.

Når du søker en ny entreprenør, kan du be de kjære om henvisninger. De har ofte allerede hatt noen til lignende arbeid og vil vite hvem de skal stole på og hvem de skal unngå. Hvis familien din ikke har brukt noen, kan du be kollegaer eller andre du stoler på i samfunnet ditt om referanser.

Se etter tilbud og rabatter på HVAC-systemet du har installert. Mange ENERGY STAR-enheter kommer med enorme rabatter, enten fra det lokale verktøyet eller regjeringen selv. Undersøk alternativene dine, da det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av dollar på installasjonskostnadene.

Sørg for å få hvert tilbud eller estimat i skriftlig form. Du kan ikke bruke en muntlig avtale, så en skriftlig kontrakt er et must. Dette vil tillate deg å følge opp hvis noe går galt eller du ikke får det du ble lovet, og beskytter deg mot skyggefulle entreprenører.

Når våren kommer og dagene begynner å varme seg, ring inn en proff for å gi HVAC en gang om. Dette vil sikre at klimaanlegget fungerer som forventet hele sommeren, og hindrer deg i å svette det ut når du minst forventer at systemet mislykkes.

Når det er mulig, prøv å skyggelegge kompressorenheten utenfor. Luften som er på et sted som er skyggelagt, er vanligvis fem til seks grader kjøligere enn den omgivende luften. Klimaanlegget vil være opptil ti prosent mer effektivt hvis det er riktig skyggelagt i sommermånedene.

Om vinteren kan bruk av lag spare deg massevis av penger på strømregningen. Hvis du kan installere en digital termostat som gjør huset kjøligere når du sover og varmere like før du reiser deg, kan du se betydelige besparelser på din neste regning når den kommer.

Hvis du vil avkjøle hjemmet ditt om sommeren uten å bruke klimaanlegget fullt ut, bør du vurdere å installere vifter i hjemmet ditt. En loftsvifte kan blåse varm luft ut mens du suger inn kald luft i kjelleren din, og takvifter hjelper deg med å fordele luften i rommene dine jevnt.

Hvis du har vifter på plass for å gjøre VVSen din mer effektiv, må du være sikker på at de snur i riktig retning. De burde skyve luft nedover folket i rommet for å avkjøle huden. Hvis det blåser oppover, er alt det gjør å skyve varm luft inn i rommet.

Nå som du vet så mye om HVAC-enheter, er du klar til å ta kontroll over dine egne. Bruk disse tipsene for å sikre at din alltid er i topp stand. Fortsett å lære mer om disse systemene, slik at familien din kan stole på at du holder dem kjølig om sommeren og er varme hele vinteren.